Peticija za opoziv Željka Glasnovića skupila više glasova nego što je on dobio na izborima

Foto: facebook Željko Glasnović

Peticiju se u trenutku pisanja teksta potpisalo gotovo 10.000 ljudi, što je gotovo dvostruko više od 5211 glasova koliko je Glasnović dobio na izborima

Na stranici CitizenGO pojavila se internetska peticija kojom se traži opoziv budućeg saborskog zastupnika Željka Glasnovića. Razlog je, naravno, Glasnovićev istup otprije nekoliko dana kada je objavom na Facebooku napao studente Filozofskog fakulteta.

“Kao izabrani zastupnik za budući saziv Hrvatskog Sabora, g. Željko Glasnović grubo je prkršio mnoge pozitivne zakonske propise Republike Hrvatske od kojih je najvažniji Ustav RH. Naime, g. Glasnović je u svojim istupima na društvenim mrežama iznio teške kvalifikacija na račun studenata Filozofskog fakulteta sve do poziva da se stvari prema studentima rješavaju silom, ‘pendrekom i suzavcem'”, piše autor peticije.

Dodaje i kako “takav čovjek ne zaslužuje biti u najvišem zakonodavnom tijelu RH” te da svojim djelovanjem “direktno štetiti ugledu Hrvatske kako u zemlji tako i u svijetu”.

Peticiju se u trenutku pisanja ovog teksta potpisalo gotovo 10.000 ljudi, što je gotovo dvostruko više od 5211 glasova koliko je Glasnović dobio na izborima u XI. izbornoj jedinici.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari