UKLJUČITE SE! Traže se volonteri za jesensku dječju Miću marunadu

Ovogodišnje, deseto po redu izdanje održat će se 21. listopada od 13:00 do 17:00 sati

Društvo „Naša djeca“ Opatija poziva na volontiranje na tradicionalnoj jesenskoj dječjoj manifestaciji „Mića marunada“.

Ovogodišnje, deseto po redu izdanje održat će se 21. listopada od 13:00 do 17:00 sati.

Tijekom dana, uz aktivnosti po cijelom Lovranu, na lovranskom parkiralištu Brajdice okupit će se približno 500 mališana osnovnoškolskog uzrasta koji će tijekom popodneva uživati na kreativnim radionicama i u bogatom programu.

Volonterima se pruža prilika da kroz direktan rad s djecom steknu dodatna znanja i vještine, provedu kvalitetno slobodno vrijeme i pri tome pomognu djeci i članovima Društva „Naša djeca“ Opatija u provedbi radionica. Volonterski angažman će obuhvaćati vođenje grupe djece te kontinuiranu suradnju s voditeljem kreativne radionice i koordinatorom volontera.

Uz pripremu i provođenje već osmišljenih radionica, pozivaju se volonteri da svojim novim idejama, vještinama, igricama i aktivnostima doprinesu programu i sudjeluju u osmišljavanju novih radionica. Prije provedbe radionice, volonteri će proći detaljnu edukaciju iz grupnog vođenja, discipline i drugih tema potrebnih za uspješno vođenje grupe.

Potrebna znanja i vještine: odgovornost, vještina u radu s djecom, kreativnost, komunikacijske vještine i savjesnost.

Svi zainteresirani za volontiranje mogu se prijaviti slanjem svoje kontakt adrese na e-mail: dnd.opatija@gmail.com s naznakom „Volontiranje“ ili na broj telefona 091 272 4430.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views