SVI SU SRETNI I ZADOVOLJNI

Plenković brani Capaka: ‘Gledajte. Imate u životu ono što je bitno i ono što je trivijalno…’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Bez obzira na gaf i buru koja se digla, Capak i dalje ima povjerenje premijera i Vlade

Premijer Andrej Plenković komentirao je danas fotografiju ravnatelja HZJZ-a Krunoslava Capaka na kojoj sjedi na kutiji od cjepiva protiv covida-19 što je u subotu izazvalo revolt dijela javnosti.

“Gledajte. Imate u životu ono što je bitno i ono što je trivijalno. Ja znam da je bila subota, da je bio neradni dan. Imate puno ljudi koji nemaju što drugo činit, pa ako to njima predstavlja zadovoljstvo bavit se nebitnim to je okej… Gospodin Capak i njegov tim zadnjih godinu dana odradili su ogroman posao. Cjepivo je došlo, sretni smo i zadovoljni. On ima moju podršku i podršku Vlade i nastavit će raditi svoj posao”, rekao je Plenković odgovarajući na pitanja novinara nakon što je u Klinici za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević počelo cijepljenje zdravstvenih djelatnika protiv koronavirusa.

Podsjetimo, Capak je sa suradnicima dočekao cjepivo koje je u subotu ujutro stiglo u HZJZ, a među ostalim, sam Zavod je objavio fotografije na kojima ravnatelj sjedi na kutiji za cjepivo. Capak je ustvrdio da je kutija bila prazna, a svima koji su poruku shvatili drugačije osim oduševljenja i sreće što je cjepivo stiglo se – ispričao.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari