O OPTUŽBAMA

Plenković o prijetnjama Grmoji i Petrovu: ”Njih dvojica su huškala, a sada plaču”

Foto: Pixsell

Premijer Andrel Plenković komentirao je za Hrvatski radio jutros prijetnje koje su jučer dobili mostovci Nikola Grmoja i Božo Petrov i to nakon što su počeli zagovarati donošenje zakona protiv “homoseksualne propagande” po uzoru na Viktora Orbana.

Plenković je istaknuo da je riječ o huškanju koje je nedopustivo, za što je optužio Petrova i Grmoju:

“I sada ova dvojica plaču, plaču Petrov i Grmoja, koji su tu bili očito prepoznati kao nekakvi huškači na temelju prijetnji i tako dalje. Meni takve prijetnje stižu na dnevnoj, tjednoj bazi, pa ne govorim nikome, nego se navikneš nositi s time. Oni sada plaču. To nije dobro. Najgori su akteri na sceni koji su isključivi. Moja je želja da gradimo društvo koje je uključivo”, rekao je Plenković, piše Net.hr.

VIDEO DANA:

“Mi smo u načelu jedan zapadnoeuropski, u smislu vrijednosti, narod koji očito treba malo ohrabriti da se cijepi i neke aktere u društvu da budu malo tolerantniji. Ali nadoći će to, ja sam tu optimist. Većina ljudi je ovdje razumna i želi dobro”, zaključio je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari