Pljušte osude zbog spaljivanja istospolnog para u Imotskom, Bauk: ‘Podnijet ću kaznenu prijavu’

FOTO: Patrik Macek/PIXSELL, Screenshot/Youtube

Arsen Bauk najavio je da će u Policijskoj postaji Imotski podnijeti kaznenu prijavu protiv organizatora

Brojni komentari na društvenim mrežama osudili su karneval u Imotskom gdje su spaljene lutke istospolnog para s djetetom, a dijete je predstavljeno u liku SDP-ova zastupnika Nenada Stazića s petokrakom na čelu.

Arsen Bauk najavio je da će u ponedjeljak u Policijskoj postaji Imotski podnijeti kaznenu prijavu protiv organizatora karnevalske povorke zbog kaznenog djela iz članka 325. Kaznenog zakona.

U Dalmaciji postoji tradicija maškara u kojoj narod iskazuje svoje nezadovoljstvo moćnicima, dok je linč manjinskih skupina suprotan tradiciji. Saborski zastupnik Bojan Glavašević također je na društvenim mrežama stao u obranu istospolnog para koji želi usvojiti dijete.

http://

”Srećom u Imotskom nema drugih problema od istospolnih brakova i usvajanja djece, tako se dobro živi da se eto svi gastarbajteri iz beloga sveta pakiranju i vraćaju u rodni im Imotski, tako je dobro ljudi u tom Imotskom, tako dobro!!!”, prokomentirao je jedan korisnik Twittera.

http://

Drugi korisnik naglasio je kako se prema tradiciji na karnevalu trebaju spaljivati krivci za nedaće, a ne usvojeno dijete.

http://

Vijesti.hr

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari