TUGA PREGOLEMA

POGINULO DIJETE Načelnik Okučana shrvan: ‘Smanjili smo brzinu, postavili kamere, ali to nije dovoljno za one koji voze pijani’

Dodaje da nisu imali nikada ovako teške nesreće

Na kobnoj dionici baš je ove godine dodatno ograničena brzina, a postavljene su i dodatne kontrole. Sve za RTL otkriva za načelnik Okučana koji je najavio i kada će biti proglašen Dan žalosti. S njim je razgovarala Iva Vukšić.

“Prije svega iskrena sućut obitelji preminulog Kreši Zebi i svim članovima i široj i užoj obitelji. Ovo je veliki šok za našu zajednicu, veliki šok za našu općinu, mi smo mala zajednica gdje svi znamo jedni druge, osobito u ovom trenutku kada je mali Krešo bio dijete koje svatko želi poželjeti, a sudjeluje i u svim sportskim aktivnostima koje se zbivaju na području naše općine”, kaže Aca Vidaković, načelnik Općine Okučani.

Dodaje da nisu imali nikada ovako teške nesreće, jedino neke koje su bile u puno manjem obujmu.

VIDEO – Pijanac krivnju svaljivao na dječake, a kad su ga došli uhititi, počeo vrijeđati:

“Uočili smo da imamo probleme s brzinom, poduzeli smo neke mjere, smanjili smo brzinu na tom tužnom mjestu sa 70 na 50 kilometara na sat, postavili smo i kamere, ali to nije bilo dovoljno za vozače koji i dalje voze pod utjecajem alkohola i koji ne brinu za tuđe živote.”

Za utorak su proglasili Dan žalosti, piše Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari