OGROMNA CIFRA

Pogledajte koliko novca je Grad Pula izdvojio za garderobni ormarić

Foto: Unsplash

Gradonačelnik Filip Zoričić u rujnu je donio odluku “o prijenosu osnovnih sredstava Osnovnoj školi Centar”, a u njoj se obrazlaže da se školi bez naknade prenosi u vlasništvo “garderobni ormarić, komada jedan”, plaćen pulskoj tvrtki Montone&Co 96.722,50 kuna s PDV-om.

Glas Istre piše da je riječ o “jednom kompletu garderobnih ormarića za sve učenike Osnovne škole Centar koji je raspoređen po hodnicima škole da bi garderobni ormarići bili dostupni svim učenicima”.

“Konkretno, sastoji se od 22 komada od po šest dvodijelnih garderobnih ormara dimenzija 30x40x180 centimetara i jednim nizom od dva dvodijelna garderobna ormara. Garderobni ormari u cijelosti su izrađeni od iverala debelog 18 milimetara.

Ormarići imaju jednu policu i dvokraku inox kukicu za vješanje opreme. Postavljeni su na metalne nivelirajuće nogice, vrata ormarića imaju otvore za provjetravanje, bravicu s ključem i ručkicom za otvaranje. Ormariće je platio Grad Pula”, stoji u pisanom odgovoru gradske uprave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari