'NA TO SMO NAVIKLI'

Pokrenuta online peticija za potpuno otvaranje kafića i restorana: ”Mjere su nelogične”

Ilustracija: Mateo Levak/Riportal

Stranka FOKUS je pokrenula online peticiju za otvaranje kafića i restorana koja je vidljiva na njihovoj stranici.

Kao glavni razlog tvrde nelogičnost mjera, pišu Vijesti.hr

“Vratite nam naš način života! Svaki narod sanja svoju neovisnost i samostalnost. To su stoljećima sanjali i Hrvati. Ne zbog same te činjenice, nego zbog onoga što smatraju da ona donosi – ravnopravnost, pravdu, slobodu i prosperitet. Samostalnost i neovisnost Hrvatske smo dočekali kao činjenicu, ali ne i ono što su generacije pod tim podrazumijevale. A zašto je tome tako?

Možda zato što imamo dvije Hrvatske? Jednu koja živi pošteno i po zakonu, a drugu kojoj je dozvoljeno sve i koja je iznad zakona. Jednu koja poštuje sve mjere protiv korone iako im to znači gubitak poslova, egzistencije, pa čak i zdravlja, a drugu koja te mjere donosi, ali ih se ni sama ne pridržava, kao što možete vidjeti.

Iako su brojke već dugo u padu, Vlada je opet odbila dozvoliti otvaranje kafića i restorana, ali je zato dopustila otvaranje kockarnica. Odluke su ponovno nelogične i protivne zdravom razumu, no na to smo već navikli”, stoji na njihovoj stranici.

Ukoliko želite, peticiju možete potpisati OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari