POLEMIKA KOMADINA-KNEŽEVIĆ: Župan uputio otvoreno pismo gradonačelnku Delnica

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

„Goranske proračune opustošila je centralna državna vlast ali Vi kritiku ne upućujete na te adrese“, Kneževiću poručuje Komadina

Župan Zlatko Komadina zbog istinitog i točnog informiranja javnosti uputio je otvoreno pismo gradonačelniku Delnica Ivici Kneževiću, s pozivom na sastanak u Županiji umjesto javnih polemika.

Njegovo otvoren pismo prenosimo u cijelosti:

Gospodine Kneževiću,

nitko ne spori Vaš angažman u funkciji gradonačelnika Delnica, ali bih Vas molio da se okanite stalnih neutemeljenih javnih prozivki Županije, koje na ovakav način ni u ovim danima ne dolaze niti od jednog od ostalih osam kolega načelnika i gradonačelnika goranskih općina i gradova, kao što nisu dolazile niti od Vaših prethodnika na funkciji gradonačelnika Delnica.

Gorski kotar nije nastao s Vama i sa mnom, a bit će ga i poslije nas, i nije ni vrijeme ni mjesto za politiziranje.

Naravno da moramo javnosti objasniti i odgovoriti na Vaše prozivke, na što Vi opet reagirate, a mi bismo valjda trebali šutjeti pa da se ostvari ona narodna, da tri puta ponovljena laž postane istina.

Umjesto ove besplodne rasprave u javnom prostoru, pozivam Vas i sve Vaše kolege gradonačelnike i načelnike iz Gorskog kotara na sastanak u Županiju.

Goranke i Gorani znaju da je Županija, za razliku od države, senzibilizirana za problematiku Gorskog kotara i svakodnevno se trudi pomoći u skladu sa svojim ovlastima.

Goranske proračune, na što upravo ja upozoravam, opustošila je centralna državna vlast, izmjene zakona su u rukama Sabora i Vlade RH, ali Vi kritiku ne upućujete na te adrese.“, stoji u otvorenom pismu župana Zlatka Komadine.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari