I JOŠ JE OSVANULA NA YOUTUBEU

Policajci ih zatekli kako se seksaju na parkiralištu: Njega odbacili kući, a nju – u pritvor

You Tube Screenshot

Pitanje je bi li policajci uopće reagirali da je vozilo bilo ugašeno

Seks na parkiralištu u upaljenom vozilu prilično skupo je koštao 21-godišnju Samanthu s Floride, otkrio je upravo objavljeni video koji je postao viralan na YouTubeu. Djevojka je, naime, završila u pritvoru, dok je njezinu ljubavniku omogućeno da u policijskom vozilu sigurno stigne do kućnog praga.

A pitanje je bi li policajci uopće reagirali da je vozilo bilo ugašeno jer je upravo to bilo ono što im je privuklo pažnju.

Jednom kada su prišli bijelom Ford Mustangu, shvatili su da se par zabavlja spuštenih gaćica, a situacija se po Samanthu maksimalno zakomplicirala kada je policajka posumnjala da se nalazi u alkoholiziranom stanju.

“Samantha je priznala da se seksala na parkiralištu, pa kazala da je planirala sa svojim partnerom otići do njezina stana. Negirala je da je pijana te tvrdila da je popila samo dvije Coca-Cole s rumom.

S obzirom na to da je vozilo bilo upaljeno, odnosno budući da su testovi ukazivali na to da je alkoholizirana, bili smo prisiljeni uhititi je”, napisala je policajka u svom izvješću i dodala da je Samantha samo nastavila nizati prekršaje.

Počela se opirati uhićenju, a utvrđeno je i da je policajcima pokušala podvaliti lažnu vozačku dozvolu i osobnu iskaznicu.

Prebačena je u okružni zatvor Seminole gdje je vjerojatno prenoćila uz jamčevinu od 500 dolara, dok je njezinu partneru zamjenik šerifa omogućio prijevoz jer nije mogao u taj kasni sat pronaći taksi.

https://www.youtube.com/watch?v=Z_fXNGZpKhc&ab_channel=BehindtheMugshot

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari