GRAĐANI OBJAVILI SNIMKE

Turisti već izazivaju zgražanje u Splitu: Skinula se i okupala u umjetničkom djelu, pijani dečki gađali bocom gospođu

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Djevojka je navodno stigla iz Engleske i kažu da se skinula za novac

Čini se da Splićane očekuje dugo i prilično mučno ljeto s turistima. Sredina je svibnja, a već je incidenata s njima gotovo na svakom koraku.

Piše o tome upravo i Slobodna Dalmacija, čiji su novinari u Facebook grupi Get Getanima primijetili nekoliko objava koje potvrđuju da si razulareni gosti doista već svašta dopuštaju.

Tako su uočili i dvije od alkohola odvaljene strankinje kako se valjaju na ulici, pijane balavce kako jednoj gospođi pokazuju stražnjicu i prema njezinu prozoru bacaju pivsku bocu, dok se u “prvu zvijezdu ponedjeljka” prometnula nekakva djevojka koja se skinula u crveni jednodijelni kostim i okupala u pirji nasred Marmontove, u djelu akademskog kipara Kažimira Hraste.

Na stranici Getirekt je uz snimku navedeno da je djevojka navodno stigla iz Engleske i da se skinula za novac, prenosi Net.hr.

Čitatelji Slobodne Dalmacije snimke su ispratili uz puno gorčine te su ponovno upitali gdje su komunalni redari i policija.

Video možete pogledati OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari