Pripadnik Policijske uprave Priboj Marko Pantović na svom Facebook profilu objavio je video na kojem zajedno s kolegama i svojim šefovima pjeva stihove fašističke genocidne pjesme koja veliča masakre u Srebrenici i zločine u Vukovaru.

Stihovi idu:

„Srebrenice tako si mi mila,
Dabogda se tri put ponovila…“,

Oj Pazaru novi Vukovaru,
Oj Sjenice nova Srebrenice…“,

„Oj Fatima đe su ti dimije,
u četnika oko Ledenika…“

Kako saznaje redakcija sandzakpress.net video je nastao u ugostiteljskom objektu u Priboju prilikom proslave Nove godine. Navode, da na videu na novi genocid nad Bošnjacima pozivaju Vidosav Avramović, zamjenik načelnika Regionalnog centra granične policije prema Crnoj Gori, Marko Žujić oficir u Policijskoj upravi Priboj, Milojica Bjelović Mime nekadašnji pomoćnik komandira, a sada šef smjene u Regionalnom centru granične policije, Marko Klisura umirovljeni zapovjednik u policijskom sektoru Sastavci, policajci Goran Šalipur,  Vladan Janjušević, Dragan Zeković i još nekoliko pripadnika Policijske uprave u Priboju.

Kako navode, nitko od nadležnih nije reagirao na ovaj video:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari