NOVE BROJKE U ŽUPANIJI

U KBC Rijeka preminule još tri osobe od COVID-19 bolesti

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

U PGŽ je danas 20 novooboljelih osoba, dok je 190 osoba ozdravilo.

Tako je broj aktivnih slučajeva u PGŽ, smanjen za 173 osobe i iznosi 3289.

Ukupno je tijekom jučerašnjeg dana laboratorijski obrađeno 959 uzoraka briseva, što čini udio od 2.09% pozitivnih od ukupnog broja testiranih uzoraka.

14 novooboljelih su osobe iz Rijeke te općina i gradova riječkog prstena, 3 sa Liburnijskog područja, 2 sa otoka Krka te 1 iz Crikveničko- vinodolske regije.

Najveći broj novooboljelih osoba, njih 16 pripadaju skupini radno aktivne populacije te po 2 mlađim dobnim skupinama i populaciji starijoj od 65 godina.

VIDEO DANA:

Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a ukupan broj hospitaliziranih pacijenata koji se liječe od COVID-19 bolesti je danas za 2 pacijenta veći od jučerašnjeg i iznosi 99.

U jedinici intezivne skrbi KBC-Rijeka, na respiratoru se nalazi 12 pacijenata.

Nažalost, tijekom jučerašnjeg dana u KBC-u Rijeka su preminule 3 osobe od COVID-19 bolesti s prebivalištem u PGŽ.

Tako je ukupan broj umrlih osoba tijekom 4 epidemijskog vala u PGŽ narastao na 262 od čega su njih 61 bile cijepljene osobe.

Udio hospitaliziranih unutar ukupnog broja aktivnih slučajeva u PGŽ je zbog pada broja aktivnih slučajeva, te manjeg rasta broja hospitaliziranih osoba danas u manjem porastu u odnosu na jučer te iznosi 3.01%.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari