KRŠENJE MJERA

Policija pritvorila 22-godišnjakinju koja je u zatvorenom dijelu kafića ugostila 12 gostiju!

Photo: ILUSTRACIJA/Sanjin Strukic/PIXSELL

Zagrebačka policija prijavila je zbog kršenja epidemioloških mjera Stožera 22-godišnjakinju koja je u subotu navečer 12 gostiju pustila u zatvoreni dio ugostiteljskog objekta. 

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ‘Širenje i prenošenje zarazne bolesti’, stoji u priopćenju PU zagrebačke, pišu Vijesti.hr

“U subotu oko 19.45 sati na Trešnjevci u Jablanskoj ulici, policijski su službenici utvrdili da ugostiteljski objekt posluje to jest da se u zatvorenom prostoru objekta nalazi 12 gostiju”, izvijestili su.

“Naime, njima je zadržavanje u unutrašnjosti ugostiteljskog objekta omogućila 22-godišnjakinja, koja ih je i posluživala pićima, protivno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, uz rizik od opasnosti širenja i prenošenja zarazne bolesti COVID-19 među ljudima”, objašnjavaju iz policije.

22-godišnjakinja je uhićena te je nakon istrage predana pritvorskom nadzorniku, dok je policija kaznenu prijavu dostavila Državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari