POLITIKA JE ZA HRABRE: Stranka ZA GRAD izvela performans “Pokaži muda”, vjeruju da će ući u Sabor

Na Dan neovisnosti stranka ZA GRAD Zagrebu je izvela performans pod nazivom “Pokaži muda”.

– Tema moje kampanje je hrabrost jer je hrabrost potrebna za bavljenje politikom. Pozivamo građane da i oni pokažu hrabrost i izađu na birališta te preuzmu odgovornost za društvene promjene – rekla je Iva Kvakić, nositeljica liste u 1. izbornoj jedinici stranke ZA GRAD.

– Došli smo pokazati da politika može i mora biti drugačija – kazala je Kvakić i poručila da su promjene moguće, ali da je hrabrost potrebna kako se od njih ne bi odustalo, prenosi Hina.

Hrvatskoj je potreban, istakla je Kvakić “novi dan neovisnosti i to neovisnosti od loše politike i zlih političara kojima je jedini cilj napuniti vlastiti džep. Program stranke ZA GRAD je manifest koji se temelji na osnovnim vrijednostima potrebnim hrvatskoj politici, a to su transparetnost, odgovornost i uključivanje građana”.

“Najlakše je napisati program, neki ga ne mogu ni zapamtiti, a ono što je potrebno jest ‘imati muda’ i taj program provesti”, poručila je Kvakić, a članovi stranke su poruku naglasili transparentima “Imaj muda”, “Ti si ključ promjene” i performansom – improviziranim kiltovima koje su odjenuli preko hlača na koje su zakvačili balončiće, slikovito pokazavši da “imaju muda za bavljenje politikom”.

O koalicijama ne razmišljaju, jer su stranku ZA GRAD, kažu, i osnovali nezadovoljni postojećim strankama. Očekuju dobre izborne rezultate i vjeruju da će njihovi kandidati ući u Sabor.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari