EMSC ZAHVALAN

POMALO BIZARNO?! Hrvatima se trese pod nogama, a oni doniraju popularnoj aplikaciji za potrese!

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

EMSC je neprofitna organizacija koja se financira donacijama i sponzorstvima

Europsko-mediteranski seizmološki centar (EMSC) na svom se Twitter profilu zahvalio korisnicima iz Hrvatske koji su uplatili više od 15.000 kuna nakon snažnog potresa koji je 29. prosinca pogodio petrinjsko područje.

EMSC je, naime, još od zagrebačkog potresa za mnoge prva adresa na kojoj se traže informacije, a čest je slučaj i da se uslijed velikog interesa aplikacija ‘sruši’.

“Kratka poruka našim korisnicima u Hrvatskoj, vrlo smo zahvalni na više od 100 donacija koje smo primili, u totalu više od 2000 eura, od potresa u Petrinji! Zbilja vam želimo zahvaliti znajući da naše usluge, u najmanju ruku, nisu bile savršene! Ostanite sigurni”, objavio je EMSC na Twitteru.

EMSC je neprofitna organizacija koja se financira donacijama i sponzorstvima. Osnovan je 1975. na preporuku Europske seizmološke komisije, sa sjedištem u Bruyères le Châtelu, općini kod Pariza.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari