SUSRET SUDBINE

Video | Potekle su i suze: Snježana je upoznala svog heroja, spasio joj je život u oluji!

Snježanu je vjetar ‘zakucao’ na prometni znak, sad je upoznala svog heroja: ‘To mi je bio drugi rođendan!’

Ivan joj je u zagrebačkoj oluji spasio život, a ona je u jučerašnjoj emisiji RTL-a pozvala da se javi i poziv je uspio!

Pred kamerama RTL-a su se ponovno susreli Snježana i Ivan te konačno upoznali.

Potekle su i suze! Kako je protekao susret, pogledajte u videoprilogu RTL-a Danas.hr.

Susret kojeg je priželjkivala, susret koji joj je izmamio suze radosnice. Prvi je put da Snježana upoznaje 25-godišnjeg Ivana koji ju je spasio za vrijeme oluje.

Gospođa ga je nazvala herojem, ali Ivan Metikoš iz Zagreba kaže: “Ma mislim da je to stvarno malo previše, samo sam joj pomogao da se makne sa kiše”.

Nije za Snježanu samo heroj, već i njezin anđeo čuvar koji se na zagrebačkim Srednjacima za vrijeme oluje našao sasvim slučajno. Druga ulica zbog počupanog drveća bila je zakrčena i stigao je istu ulicu gdje je bila i Snježana. Čim je vidio ženu koja se grčevito drži za prometni znak, nije ni sekunde dvojio.

“Rekao bih da je bilo normalno da svi reagiramo i pomažemo jedni drugima pogotovo ako to nama nije teško, zašto ne”, kaže Ivan.

“To imaš u sebi i mislim da u tim ekstremnim uvjetima nije stvar odgoja, to je impulzivno – ili ćeš pomoći ili ne i hvala mu još jednom, milijun milijun puta na mom životu”, govori Snježana Fajfer iz Zagreba.

Zahvalna, emotivna i sretna jer je potraga za spasiteljem sa Srednjaka uspješno privedena kraju.

“Mene će još dugo emocije držati. Velim – on će biti dijelom naše obitelji zauvijek. Ja sam ponosna na ovu našu mladost. Svaka mu čast”, kaže Snježana.

“Meni je bilo bitno samo da ona bude dobro. Nisam htio nikakvu zahvalu niti priznanje poslije toga. Važno mi je bilo samo da sam mogao pomoći”, govori Ivan.

Uz šalu, napokon su Snježana i Ivan otišli na tu toliko planiranu i pomno dogovorenu kavu. Tek sad će se, zapravo, upoznati, izvještava Maja Oštro Flis za RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari