BLAŽI SIMPTOMI

Potpredsjednik Vlade Boris Milošević pozitivan na koronu, a cijepio se s dvije doze Pfizera

Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL

Potpredsjednik Vlade Boris Milošević imao je tijekom jutra blažu temperaturu i druge simptome bolesti COVID-19 te se stoga odlučio testirati na prisutnost koronavirusa. Nalaz se pokazao pozitivnim.

Potpredsjednik Vlade, koji se osjeća dobro i ima blaže simptome bolesti, ostat će u izolaciji i obavljat će svoje dužnosti od kuće, slijedeći pritom sve upute liječnika i epidemiologa.

S obzirom na to da se g. Milošević, kao i drugi članovi Vlade, prethodno cijepio protiv bolesti COVID-19, podsjećamo da nijedno cjepivo ne štiti 100% od mogućnosti zaraze, pa tako ni cjepiva protiv bolesti COVID-19 te je u vrlo rijetkim i malobrojnim slučajevima utvrđena prisutnost COVID-19 i kod ljudi koji su već primili cjepivo.

To međutim nipošto ne umanjuje povjerenje u cjepiva ni važnost cijepljenja kao ključnog instrumenta u borbi protiv pandemije koronavirusa,  uzimajući u obzir da, prema mišljenju struke i Europske agencije za lijekove, sva odobrena cjepiva djelotvorno štite od težih oblika bolesti i smrtnih ishoda, pišu Vijesti.hr

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari