IZBRISANE PORUKE I POZIVI

POTRAGA ZA DANKOM Zabrinjavajuće informacije s vještačenja mobitela majke. Priveden policajac

Foto: mup rs

Prema neslužbenim saznanjima iz istrage, dan uoči nestanka i na sam dan nestanka, s mobitela je obrisano puno poziva i poruka

Cure novi detalji o nestanku Danke Ilić (2), slučaju koji je potresao Srbiju i regiju.

Prema neslužbenim saznanjima iz istrage do kojih je došao Informer, vještačenje mobitela Dankine majke Ivane Ilić pokazao je zabrinjavajuće informacije.

Kako spomenuti portal doznaje, puno poruka i podataka o pozivima je obrisano. “Ono što posebno čudi je što je na dan uoči nestanka i na sam dan nestanka obrisano puno poruka i poziva iz telefona. To su utvrdili inspektori za visokotehnološki kriminal. Poruke i pozivi mogu se obrisati, ali ostaju u bazi”, ispričao je izvor Informeru.

Podsjetimo, potraga za djevojčicom ušla je u četvrti dan. Sinoć su u iz Beograda i Novog Sada u Banjsko polje stigla dva Specijalistička tima za spašavanje. Rano ujutro započeli su detaljnu pretragu oko kuće.

Na teren je stigao i ministar policije Bratislav Gašić. Istražitelji su također saznali da u okolini kuće postoji mreža kanala koja vodi prema jezeru. Sinoć su pregledani i u njima nije ništa pronađeno. Nastavljen je razgovor s majkom koja je dovedena u policiju u Bor.

Priveden policajac koji je odavao informacije o istrazi

Kako javlja Kurir,  policajac iz policijske uprave Bor priveden je zbog odavanja informacija iz istrage o nestanku djevojčice Danke.

Pao je na poligrafu, a više detalja bit će poznato kasnije.

Oglasio se MUP: Pretraženi tuneli, nema tragova djevojčice

MUP Republike Srbije na svojoj stranici objavio je nove detalje potrage za djevojčicom.

Kako navode, specijalistički timovi za spašavanje iz ruševina Sektora za izvanredne situacije iz Beograda i Novog Sada detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahtove ukupne dužine oko 4,5 kilometara. Tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali da se Danka tamo nalazila.

Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom Polju, pripadnici MUP-a nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku djevojčice i utvrđivanju svi okolnosti nestanka, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari