'VJERUJEM U NAŠE KANDIDATE'

Selak Raspudić o koalicijskim planovima: ‘S HDZ-om nema razgovora, niti će ih biti’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Selak Raspudić izjavila je kako je koalicija s lijevim opcijama moguća, ali samo s onima koji bi išli u korak s njihovim programom i odrednicama. Također je poručila da s HDZ-om nema razgovora, niti će ih biti

Na konferenciji za novinare saborska zastupnica Mosta i nositeljica liste za 1. izbornu jedinicu, Marija Selak Raspudić, dala je pojašnjenje Mostovog programa i odgovarala na ostala aktualna pitanja.

Rekla je kako je neprihvatljivo da se umirovljenike tretira na podcjenjivački način. Izjavila je kako će građanima omogućiti da sudjeluju u kreiranju politika putem portala, a ne samo referendumom.

Naglasila je kako na izbornim listama imaju dovoljno žena. “Na mojoj listi je jednak broj žena i muškaraca. Smatram da ni te politike ne treba fetišizirati. Borimo se za to da osobe budu birane po kvaliteti, ne po spolu”, kazala je Selak Raspudić.

Izjavila je kako je koalicija s lijevim opcijama moguća, ali samo s onima koji bi išli u korak s njihovim programom i odrednicama. Također je otkrila s kime Most neće koalirati. “S HDZ-om nema razgovora, niti će ih biti. Vjerujem u našeg kandidata i očekujem da nam građani ukažu povjerenje”, nastavila je Selak Raspudić.

Za kraj je poručila da nije moguće da se cjelokupna politička scena mora svesti na Zorana Milanovića ili Andreja Plenkovića već da u Hrvatskoj ima puno više opcija, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari