TJEDAN DANA NAKON

Potraga za mladim Zadraninom na moru se nastavlja, u akciju se uključili i ronioci. Pogledajte fotografije

Foto: Civilna zaštita/Twitter

Potraga nastavlja oko starog Masleničkog mosta, Novskog ždrila i Novigradskog mora. To područje pretražuje 11 pripadnika Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite, a među njima u potrazi sudjeluje i 4 ronioca s 2 plovila i podvodnim dronom.

Još uvijek se traga za 23-godišnjem mladićem iz Zadra, koji je navodno zadnji put viđen u blizini Masleničkog mosta.

Ravnateljstvo Civilne zaštite na svojim je društvenim mrežama objavila da se potraga nastavlja oko starog Masleničkog mosta, Novskog ždrila i Novigradskog mora.

To područje pretražuje 11 pripadnika Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite, a među njima u potrazi sudjeluje i 4 ronioca s 2 plovila i podvodnim dronom.

Podsjetimo, Mladić iz Zadra nestao je u ponedjeljak, 17. travnja, a njegov se nestanak vodi u Policijskoj upravi zadarskoj. Prema podacima na Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, riječ je o Luki Periću rođenom u rujnu 1999. godine. Mladić ima prebivalište u Zemuniku Donjem.

“U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr”, piše u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari