JAVLJA HAK

Vozači, oprez! Srna na A6 kod čvora Vrbovsko, vozi se 60 km/sat

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

HAK objavještava vozače koji se voze na autocesti A6 da pripaze jer zbog srne na cesti vozi se uz ograničenje brzine. Također javljaju, da je gužva na graničnom prijelazu Tovarnik gdje se u teretnom prometu čeka pet sati na ulazu u zemlju

Zbog uočene se srne na autocesti A6, na 4+000 km između čvora Vrbovsko i čvora Bosiljevo II u smjeru Zagreba, vozi uz ograničenje brzine 60 km/h, javio je Hrvatski autoklub u 7 sati.

Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na gradskim prometnicama i obilaznicama te u zonama radova i privremene regulacije prometa. Potreban je dodatan oprez i strpljenje.

Privremena regulacija prometa na autocesti A3 Bregana-Lipovac (uključujući zagrebačku obilaznicu): između čvorova Jakuševec i Kosnica vozi se dvosmjerno (kolnikom u smjeru Bregane) po dva sužena prometna traka u oba smjera, zatvoren je ulazni krak čvora Jakuševec (A3) u smjeru Lipovca, Varaždina i Goričana, a obilazak je državnim cestama (DC31 i DC30) do čvora Kosnica; između naplatne postaje Zagreb istok i čvora Križ vozi se dvosmjerno (kolnikom u smjeru Bregane) po jednom suženom prometnom traku u oba smjera; na čvoru Ivanić Grad zatvoren je izlazni krak iz smjera Bregane i ulazni u smjeru Lipovca. Obilazak iz smjera Bregane je preko čvora Dugo Selo, a u smjeru Lipovca preko čvora Križ (A3).

Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu je brodska linija Mali Lošinj-Unije-Susak.  

Na graničnom prijelazu Tovarnik se u teretnom prometu čeka pet sati na ulazu u zemlju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari