NI MILANOVIĆ, NI PLENKOVIĆ

Video | Potvrđeno tko će bodriti Hrvatsku od naših političara: Jedno ime je neizostavno, već ima karte i za finale

Hrvatsku će na tribinama predstavljati predsjednik Sabora i ministar vanjskih poslova

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković i ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman nazočit će u utorak, 13. prosinca, utakmici polufinala Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Argentine u Kataru, najavljeno je u ponedjeljak.

Predsjednik Sabora Jandroković odazvao se na poziv domaćina Države Katar, a ministar vanjskih poslova Grlić Radman na poziv katarskog ministarstva vanjskih poslova.

Jandrokoviću će se pridružiti supruga Sonja Jandroković te će zajedno podržati hrvatsku nogometnu reprezentaciju, koja je drugi put zaredom ušla među četiri najbolje reprezentacije svijeta.

Kolinda kupila kartu i za finale

Zbog drugih obveza na polufinalnoj utakmici u Kataru neće biti premijer Andrej Plenković, ali ni predsjednik države Zoran Milanović.

Naime, predsjednik države u službenom je posjetu Čileu.

Utakmica se igra s početkom u 20 sati po hrvatskom vremenu na stadionu Lusail u Dohi. Iz Sabora poručuju da priželjkuju još jednu pobjedu Hrvatske i ulazak u finale Svjetskog prvenstva.

Kolinda Grabar-Kitarović rekla je novinarima Al Jazeere da je kupila karte za polufinale i finale i da vjeruje u Hrvatsku, prenosi net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari