PREDOSTROŽNOSTI RADI: dm Hrvatska povlači iz prodaje tri šarže dmBio sezama od 500 grama

Ujedno mole kupce da provjere jesu li kupili navedene proizvode te ih vrate u najbližu prodavaonicu dm-a gdje će im biti osiguran povrat novca

Iz trgovačkog lanca dm Hrvatska u petak su izvijestili da su iz predostrožnosti povukli iz prodaje tri šarže proizvoda dmBio sezam 500 grama, podrijetlom iz Ugande.

Povlače se dmBio sezam 500 grama podrijetlom iz Ugande s rokovima trajanja 14. listopada 2016., 29. studenog 2016. i 5. prosinca 2016.

“Po obavijesti dobavljača, u jednom od analiziranih uzoraka dmBio sezama podrijetlom iz Ugande utvrđena je prisutnost bakterije salmonele. Stoga je dm iz predostrožnosti povukao sve proizvode dmBio sezam 500 g podrijetlom iz Ugande”, navode iz dm-a.

Ujedno mole kupce da provjere jesu li kupili navedene proizvode te ih vrate u najbližu prodavaonicu dm-a gdje će im biti osiguran povrat novca, neovisno o tome je li pakiranje otvoreno ili ne.
Vijesti.hr
Foto: dm

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari