PREDSTAVLJEN ŠTA DANAS?: Subregija turističkih zajednica Rijeke i prstena dobila svoj medij

Projekt uključuje mjesečni vodič događanja i mrežnu stranicu Rijeke i prstena (Bakar, Kostrena, Kraljevica, Čavle, Jelenje, Viškovo, Kastav i Klana).

Danas je na Kastvu prije redovne koordinacije turističkih zajednica Rijeke i prstena predstavljen novi zajednički projekt ŠTA DAnas? Projekt uključuje mjesečni vodič događanja i mrežnu stranicu Rijeke i prstena (Bakar, Kostrena, Kraljevica, Čavle, Jelenje, Viškovo, Kastav i Klana).

sta danas

 

O projektu ŠTA DAnas? pričala je direktorica Turističke zajednice grada Kastva Dolores Kukurin kao predstavnica turističkih zajednica Rijeke i prstena, partnera u ovom projektu i direktor agencije Digital Media Boris Krstanović, izdavač vodiča. Projekt je pozdravio i zamjenik gradonačelnika Grada Kastva Dean Jurčić, prepoznavši ga kao odličnu mogućnost za promociju svih gradova i općina Riječkog prstena kakvu bi sami na turističkom tržištu teško ostvarile. Kukurin je istaknula subregiju Rijeke i prstena kao predvodnicu u koordinaciji zajedničkih aktivnosti u području turističkih zajednica, a ova je suradnja i formalizirana prije dva mjeseca svečanim potpisivanjem Sporazuma o suradnji na Trsatskom kaštelu.

RIprsten

Projekt ŠTA DAnas? okuplja sve destinacijske informacije na jednom mjestu i koristi se zajedničkim distribucijskim kanalima.

Mrežne stranice www.STADAnas.info i mjesečni kalendar Šta DAnas? izrađeni su s ciljem informiranja i objedinjavanja ponude događanja cijelog područja koje pokriva ovih 9 mjesta, a oboje koriste nove vizuale turističkih zajednica Rijeke i prstena koje je izradila kreativna agencija Molekula.

Osim događanja, u mjesečnom vodiču nalaze se i brojne korisne informacije, preporuke za obilazak znamenitosti, popis ugostiteljskih objekata… Vodič će izlaziti jednom mjesečno na hrvatskom i engleskom jeziku u nakladi od 6.000 komada, a distribuirat će se na turističke info punktove Rijeke i prstena, u hotele, hostele, kampove… Kalendar se tiska i u obliku City Light plakata koji je postavljen na brojnim lokacijama Rijeke i prstena.

Nakon niza zajedničkih aktivnosti turističkih zajednica subregije Rijeke i prstena te potpisivanja Sporazuma o zajedničkoj suradnji, ŠTA DAnas? je projekt koji je napravio korak dalje u zajedničkoj promociji Rijeke i prstena.

Objedinjavanjem ponude gosti regije, ali i domaće stanovništvo, na jednom mjestu mogu naći sve informacije kako kvalitetno provesti svoje vrijeme, uživajući u raznolikosti krajolika i događanja koje ona nudi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja