SRAMOTA ZA OPATIJU! Zar se ovako radi u „Opatiji bajnoj“ na početku obećavajuće turističke sezone?!

Foto: Kristian Ružić

Naši čitateji upozorili su nas na zbivanja danas na samom opatijskom molu, kada je bez prethodne najave nasred ulice i šetnice a ispred ugostiteljskog objekta iskrcan pun kamion šljunka čime je zatvorena šetnica i prilaz mulu

Foto: Kristian Ružić

Nekoliko ogorčenih Opatijaca, vlasnika barki i ugostiteljskih objekata na opatijskom molu (a vjerujemo da prizor nije bio ugodan ni za šetače i turiste!), požalilo nam se danas na ovaj nevjerojatan događaj: tijekom prijepodneva veliki kamion iskrcao je svoj teret, gomilu šljunka, nasred Zert ulice i parkirališta, zatvorivši „usput“ i šetnicu Franje Josipa I i prilaz Molu!

šljunak2

Opatijci su danas zgroženi ovim nevjerojatnim postupkom i smatraju ovakvo ponašanje sramotnim i nedopustivim za Opatiju, bez obzira o čijim i kakvim se namjerama i opravdanjima radi.

Kako smo upravo saznali od Miljenka Ujčića, pročelnika opatijskog Upravnog odjela za komunalni sustav i zaštitu okoliša, gradske službe reagirale su vrlo brzo. Na mjesto događaja upućen je komunalni redar, i ustanovljeno je da je izvođač radova iz zasad nepoznatih razloga prekršio dogovor o morskom putu transporta šljunka potreb nog  za nasipavanje novouređene plaže ispred Hotela Royal.

Iz Upravnog odjela za komunalni sustav i zaštitu okoliša upravo su izašli na teren kako bi se neugodnost i potencijalna šteta za vlasnike ugostiteljskoh objekata, vlasnike barki i turiste na opatijskom molu svela na minimum.

šljunak3

Kako je to danas izgledalo u Opatiji najbolje je da prosudite sami iz priloženih fotografija Kristiana Ružića.

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views