SRAMOTA ZA OPATIJU! Zar se ovako radi u „Opatiji bajnoj“ na početku obećavajuće turističke sezone?!

Foto: Kristian Ružić

Naši čitateji upozorili su nas na zbivanja danas na samom opatijskom molu, kada je bez prethodne najave nasred ulice i šetnice a ispred ugostiteljskog objekta iskrcan pun kamion šljunka čime je zatvorena šetnica i prilaz mulu

Foto: Kristian Ružić

Nekoliko ogorčenih Opatijaca, vlasnika barki i ugostiteljskih objekata na opatijskom molu (a vjerujemo da prizor nije bio ugodan ni za šetače i turiste!), požalilo nam se danas na ovaj nevjerojatan događaj: tijekom prijepodneva veliki kamion iskrcao je svoj teret, gomilu šljunka, nasred Zert ulice i parkirališta, zatvorivši „usput“ i šetnicu Franje Josipa I i prilaz Molu!

šljunak2

Opatijci su danas zgroženi ovim nevjerojatnim postupkom i smatraju ovakvo ponašanje sramotnim i nedopustivim za Opatiju, bez obzira o čijim i kakvim se namjerama i opravdanjima radi.

Kako smo upravo saznali od Miljenka Ujčića, pročelnika opatijskog Upravnog odjela za komunalni sustav i zaštitu okoliša, gradske službe reagirale su vrlo brzo. Na mjesto događaja upućen je komunalni redar, i ustanovljeno je da je izvođač radova iz zasad nepoznatih razloga prekršio dogovor o morskom putu transporta šljunka potreb nog  za nasipavanje novouređene plaže ispred Hotela Royal.

Iz Upravnog odjela za komunalni sustav i zaštitu okoliša upravo su izašli na teren kako bi se neugodnost i potencijalna šteta za vlasnike ugostiteljskoh objekata, vlasnike barki i turiste na opatijskom molu svela na minimum.

šljunak3

Kako je to danas izgledalo u Opatiji najbolje je da prosudite sami iz priloženih fotografija Kristiana Ružića.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari