PRISJELO IM

Preskupo čak i Zagrepčanima! Skupljali su novce da plate jednu rundu u Puli.

Foto: RTL/Pixsabay

Sad će sigurno neki reći da ‘sve piše u cjeniku’, no par dana ranije na drugoj lokaciji u Puli platili smo 120 kuna manje istu narudžbu pa nismo vodili računa. Ne trebam reći da nam je piće istog trena prisjelo…, ispričao je za RTL mladi Zagrepčanin

Mladi Zagrepčani ostali su šokirani nakon odlaska u jedan pulski kafić jer su tamo četiri gina i dva tonika platili nevjerojatnih 320 kuna. Neugodno iskustvo podijelili su s RTL-om.

“Htjeli smo se skloniti od kiše koja nas je zatekla dok smo šetali gradom pa smo sjeli u kafić kraj Zlatnih vrata popiti piće. Naručili smo četiri gina i dva tonika, ali smo se šokirali kad smo vidjeli račun od 320 kuna! Sad će sigurno neki reći da ‘sve piše u cjeniku’, no par dana ranije na drugoj lokaciji u Puli platili smo 120 kuna manje istu narudžbu pa nismo vodili računa. Ne trebam reći da nam je piće istog trena prisjelo…”, ispričao je za RTL mladi Zagrepčanin.

Dodao je i da prijatelj, koji je htio počastiti rundom, na kraju nije imao dovoljno novaca u gotovini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari