OSAM LOKACIJA

PRILIKA ŽIVOTA Hrvatska turistička zajednica zapošljava diljem svijeta

Foto: Unsplash

Koliko ste puta čuli da netko komentira nekog zaposlenika Hrvatske turističke zajednice kao uhljeba kojemu je “kašika pala u med”? Blago njemu/njoj, radi u uredu HTZ-a u New Yorku, zarađuje dobro, a ne pretrgne se od posla – rečenica je koja je izgovorena nemali broj puta. Svi koji misle da je rad za HTZ “mačji kašalj” i da bi oni to napravili puno bolje, evo prilike.

Hrvatska turistička zajednica održala je online putem 81. sjednicu Turističkog vijeća HTZ-a, na kojoj je usvojena odluka o raspisivanju natječaja za izbor i imenovanje direktora predstavništava i voditelja ispostava Hrvatske turističke zajednice. Riječ je o natječaju koji se odnosi na osam tržišta, a koji će biti raspisan najkasnije do 1. rujna 2021. godine. Prijave će se zaprimati u trajanju od 15 dana od dana objave natječaja, piše Morski.

VIDEO DANA:

Natječaj se odnosi na predstavništva HTZ-a na tržištu Beneluxa sa sjedištem u Bruxellesu, Francuske sa sjedištem u Parizu, Italije sa sjedištem u Milanu, Južne Koreje sa sjedištem u Seoulu, Njemačke sa sjedištem u Frankfurtu, Poljske sa sjedištem u Varšavi, Rusije sa sjedištem u Moskvi, SAD-a sa sjedištem u New Yorku te na Ispostavu HTZ-a u Münchenu.

– Mreža predstavništava HTZ-a ima značajnu ulogu u promociji naše zemlje kao turističke destinacije što je posebice došlo do izražaja u okolnostima globalne pandemije korona virusa kada su kontakti s inozemnim partnerima i medijima te provedba ciljanih promotivnih aktivnosti bili važan preduvjet u postizanju pozitivnih turističkih rezultata kojima danas svjedočimo. Naši dugoročni ciljevi podrazumijevaju još snažnije pozicioniranje Hrvatske na inozemnim tržištima kao kvalitetne, sigurne i dobro pripremljene destinacije pa ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane stručnjake koji svojim radom i iskustvom mogu doprinijeti postizanju zacrtanih ciljeva da se prijave na natječaj – poručio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Turističko vijeće HTZ-a za potrebe provedbe natječaja oformilo je čak i Povjerenstvo za evaluaciju pristiglih kandidatura koje će, po isteku roka za prijavu na natječaj, evaluirati te provesti intervjue s odabranim kandidatima. Odluku o imenovanju direktora predstavništava donijet će Turističko vijeće HTZ-a.

Tekst javnog poziva sa svim informacijama bit će objavljen na službenim web stranicama HTZ-a, stoji u priopćenju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari