SPORTSKI ŽIVOT

Profesionalnog boksača uhvatili s četvrt kile kokaina: ”Držim ga za prodaju, a i koristim ga, 5 grama dnevno”

Pixsell

On je sparing partner “međunarodno priznatom boksaču i nastupa uglavnom izvan Hrvatske”

Policijska uprava splitsko-dalmatinska objavila je jučer da je kod 36-godišnjaka pronašla 238 grama kokaina i digitalnu vagu za precizno mjerenje, prenose Vijesti.hr.

Dio kokaina pronašli su u njegovom stanu, dio pak u njegovom automobilu i, sve kupa, 36-godišnjak je završio s kaznenom prijavom zbog kršenja stavka 2. članka 190. Kaznenog zakona, koji objašnjava što činiti u slučaju “neovlaštene proizvodnje i prometa drogama”.

Novinarka Slobodne Dalmacije dan poslije doznaje da je “36-godišnjak” zapravo profesionalni boksač, i to određenog renomea, zato što je sparing partner “međunarodno priznatom boksaču i nastupa uglavnom izvan Hrvatske”.

VIDEO DANA:

Unatoč mjesečnim primanjima od 15.000 kuna, stoji i to, kazao je da je upao u financijske probleme, te da je dio droge doista za prodaju drugima, a da je dio za njegove vlastite potrebe:

“Kokain je moj i držim ga radi prodaje jer sam upao u lošu financijsku situaciju, ali i za osobnu uporabu. Uzimam 5 grama dnevno.”

Odranije nije osuđivan zbog trgovine drogom i stoga su ga pustili do daljnjega na slobodu uz obavezno tjedno javljanje policiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari