AKO TREBATE BAŠ SUTRA IĆI

Provjerite gdje na praznik obaviti kupnju: Ovo je radno vrijeme trgovina i šoping centara na Dan državnosti

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

S trgovačkim centrima malo je drugačija situacija

Arena Centar radi prema redovnom radnom vremenu, osim javnog bilježnika, FINA-e, Hrvatske pošte i PBZ-a. U Avenue Mallu radi sve osim Clean Expressa, OTP Banke, FINA-e, Hrvatske pošte i KFC-a. Također radi i City Center One od 9 do 21 sat, a Hrvatska pošta bit će zatvorena

Pred nama je novi praznik pa su Hrvati već tradicionalno odlučili spojiti dane i napraviti si novi produženi vikend.

Već i danas mnogi ne rade, a mi smo odlučili provjeriti kako rade trgovine diljem Hrvatske. Većina ostaje i dalje pri normalnom radnom vremenu, ali neki su svojim zaposlenicima ipak dali slobodan dan, piše Danas.hr.

Većina trgovina Lidla radit će do 14 ili 20 sati. Kako će raditi sve poslovnice pogledajte OVDJE.

Konzum je na svojim stranicama obavijestio da će raditi prema posebnom radnom vremenu, a radno vrijeme prodavaonica pogledajte OVDJE.

Kauflandove poslovnice radit će prema nedjeljnom radnom vremenu, od 8 do 21 sat. Popis pogledajte OVDJE.

Skoro sve trgovine Interspara i Spara radit će do 14 sati ili će biti u potpunosti zatvorene. Koje će sve raditi pogledajte OVDJE.

Kako će Plodine raditi pogledajte OVDJE.

S trgovačkim centrima malo je drugačija situacija. Arena Centar radi prema redovnom radnom vremenu, osim javnog bilježnika, FINA-e, Hrvatske pošte i PBZ-a.

U Avenue Mallu radi sve osim Clean Expressa, OTP Banke, FINA-e, Hrvatske pošte i KFC-a. Također radi i City Center One od 9 do 21 sat, a Hrvatska pošta bit će zatvorena.

Westgate radi od 10 do 21 sat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari