U KOMPANIJI PONOSNI

Prvi kupac Rimčeve Nevere je bivši svjetski prvak u Formuli 1, oduševljen je automobilom!

Nevera 001/150 je isporučena, slavodobitno su objavili iz tvrtke Bugatti Rimac

A prvi kupac je Nico Rosberg, svjetski prvak Formule 1 iz 2016. godine! No Rosberg je stigao u sjedište Rimac Grupe u Hrvatskoj, objavili su iz te tvrtke, kako bi vidio svoj primjerak Nevere – prvi put uživo.

Iako iz Rimac automobila nikada nisu otkrili koja je cijena Nevere, ona bi se – prema procjenama stručnjaka – mogla kretati oko 2,1 milijun eura. To očito nije bilo previše Rosbergu koji je odabrao specifikaciju opisanu kao Batmobile spec. sa Stellar crnom bojom, poliranim Vertex kotačima i crnim kočionim čeljustima.

Unutrašnjost je potpuno presvučena crnom alcantarom, sa suptilnim potpisom “Nico Rosberg” na pločici naslona za ruke, koja označava automobil 001/150.

“Otkako sam prvi put upoznao Matu i shvatio genija koji stoji iza Nevere, znao sam da želim prvi automobil iz serije. Za mene ovaj automobil predstavlja apsolutno sve što bih mogao poželjeti”, rekao je svojedobno Rosberg

S prvim isporučenim automobilom kupcu, jedinstveno specificirane Nevere sada će se početi pojavljivati ​​na ulicama diljem svijeta, ističu iz Bugatti Rimac tvrtke. Globalna mreža od 25 prodajnih partnera, koja se proteže diljem Sjeverne Amerike, Europe, Bliskog istoka i Azije, prodavat će i održavati primjerke Nevere.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari