IMA RANJENIH

Video | Pucnjava na sveučilištu u Permu: Studenti skakali kroz prozor, sveučilište izdalo upozorenje

Sveučilište je na društvenim mrežama poručilo svima koji se nalaze na sveučilištu da pobjegnu ili se zaključaju u učionice

Jutros je došlo do pucnjave na sveučilištu u ruskom gradu Permu. Russia Today piše da je ranjeno najmanje četvero ljudi.

Sveučilište je na društvenim mrežama poručilo svima koji se nalaze na sveučilištu da pobjegnu ili se zaključaju u učionice.

Snimke s mjesta događaja pokazuju studente kako skaču s prozora, prenosi Russia Today.

Na društvenim mrežama je objavljena i snimka na kojoj se vidi napadač.

Russian Today piše da je, prema nepotvrđenim informacijama, napadač 18-godišnjak koji je na društvenim mrežama najavio napad. Napadač je identificiran kao Timur Bekmansurov, koji je u objavi na društvenim mrežama prije pohoda napisao: “Otkad znam za sebe, uvijek sam mislio na smrt”, piše Independent pozivajući se na izvještaj ruskih medija.

RT piše da se napadač zabarikadirao u jednu od učionica na fakultetu. Ruski medij prenosi i da neki mediji pišu da ga je policija ubila, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari