UŽAS U SLOVENIJI

Pucnjava u Ljubljani! Ubijene dvije osobe, napadač također mrtav?

Foto: Ilustracija / Zeljko Lukunic/PIXSELL

Policija je najprije izvijestila da su dvije osobe ozlijeđene, no kasnije je priopćeno da su one preminule uslijed teških ozljeda

Nešto prije 15 sati ljubljanska policija dobila je informaciju o pucnjavi na području Fužina u Ljubljani.

Napadač je ubio dvije osobe, a vjeruje se da je i sam počinitelj mrtav, objavila je Policijska uprava Ljubljana, javljaju 24ur.

“U široj okolici mjesta pronađen je mrtav muškarac za kojeg se, prema dosad poznatim informacijama, vjeruje da je počinitelj navedenog kaznenog djela”, priopćili su iz Policijske uprave Ljubljana.

Na mjestu događaja ostaje nekoliko policijskih jedinica koje prikupljaju informacije o samom događaju i okolnostima. Područje je ograđeno policijskom trakom.

Policija je ranije zamolila sve građane da se pridržavaju uputa policijskih službenika na mjestu događaja te da ne ometaju rad interventnih službi.

Prema prvim informacijama, dvije su osobe bile ranjenje, da bi kasnije bilo potvrđeno kako su preminule na mjestu događaja od težine ozljeda, dok je napadač bio u bijegu. Kasnije je pronađen mrtav nedaleko mjesta na kojem se pucnjava dogodila, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari