Romana Jerković iz Rijeke izabrana za predsjednicu Glavnog odbora SDP-a

Foto: screenshot Youtube

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović pozvao je u subotu članove Glavnog odbora stranke na konstituirajućoj sjednici tog tijela da se okupe i krenu u pripremu za povratak SDP-a na vlast.

“Izbori su iza nas, okupimo se i idemo u pripreme za povratak na vlast”, kazao je Milanović, a njegove riječi stranka je objavila na Twitteru.

Glavni odbor stranke za predsjednicu izabrao je Romanu Jerković. “Sasvim je jasno da ova Vlada neće dočekati kraj mandata. Imamo odgovornost prema građanima i iskustvo dobrog vladanja i dočekat ćemo taj trenutak spremni. Ozračje u stranci je jako dobro.”, rekla je tom prilikom Romana Jerković, predsjednica Glavnog odbora SDP-a

Na sjednici su se izabrala i druga tijela nužna za funkcioniranje stranke, statutarna komisija, glavni tajnik i poslovni direktor SDP-a.

Domagoj Hajduković i Željko Kolar izabrani su za potpredsjednike Glavnog odbora SDP-a.

Glavni odbor ponovno je izabrao Igora Dragovana za glavnog tajnika SDP-a, a Dinka Sutona za poslovnog direktora.

Izabran je i Poslovni odbor stranke. Nadica Jelaš izabrana je za predsjednicu, a Boris Lalovac, Milan Stojanović, Željko Pavić i Darko Liović za članove Poslovnog odbora.

Na čelu Statutarne komisije SDP-a bit će Gorenka Bulj, a članovi su Branko Tušek, Tanja Vrbat Grgić, Ivana Saucha, Sandra Petrović Jakovina, Dalibor Prevendar, Ivan Perhoč, Ante Ćaleta i Stanislava Svorcan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari