NIJE PRVI NI JEDINI SLUČAJ

Sa sezonom krenulo i naplaćivanje ‘parkirnih mjesta’ koja nitko ne održava: ”Sve je derutno i puno rupa!”

Photo: Dusko Marusic /PIXSELL

Jedan je mladić pokušao ući motociklom na kupalište Stoja u Puli – ali, ovog puta je ulaz prvi put morao platiti jer je ispred kupališta zatekao radnika Pula parkinga koji je ulaz motociklom odnosno skuterom naplaćivao pet, a automobilom deset kuna.

Cijena se odnosi na cjelodnevni boravak na kupalištu za sve osim za pješake, prenosi Glas Istre.

Mladić kaže da nitko ne brine o vozilima na takozvanom parkiralištu, a to i nije parking već neuređena površina ispod stabala, punoj rupa, iz koje viri korijenje koje može oštetiti gume. Na ulazu u kupalište doista se nalazi cjenik, a nitko se nije previše bunio.

Iz Pula Parkinga upozorili su da će krenuti naplata. Pula Parking za ovaj portal govori da je, kao i prethodnih godina, trgovačkom društvu Pula parking na temelju usvojenog zaključka o davanju na upravljanje kupališta Stoja, u ljetnim mjesecima dozvoljeno da na tom području uz ostalo vrši i naplatu parkiranja motornih vozila po simboličnim cijenama, prenose Vijesti.hr

VIDEO DANA:

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari