Sarajevo svjetlima na Vijećnici poslalo dirljivu poruku Zagrebu: ‘Šaljemo podršku i ljubav’

FOTO: Facebook

Grad Sarajevo poslao je u nedjelju Gradu Zagrebu iskrenu i snažnu poruku podrške i ljubavi i to svjetlima na gradskoj Vijećnici!

“Dok se svi skupa borimo protiv pandemije koronavirusa, Grad Zagreb je pogodio jedan od najsnažnijih potresa u povijesti.

Glavni grad BiH poručuje Zagrepčanima i cijeloj Hrvatskoj da ste večeras u našim mislima i molitvama. Ovi teški izazovi s kojima se suočavamo osnažit će naše prijateljstvo i produbiti suradnju.

Uvjeren sam, gospodine Bandiću, da ćete se sa sugrađanima, Gradskom upravom Zagreba i Vladom Hrvatske ponovo uzdići i oporaviti od ove teške nesreće, kao što ćemo uz zajedništvo i solidarnost, prebroditi pandemiju koronavirusa. Sarajevo ne zaboravlja svoje prijatelje!”, napisao je gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka na svom Facebook profilu.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fskaka.abdulah%2Fposts%2F1986272031516688&width=500″ width=”500″ height=”598″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari