ZBOG SVOG SEKSUALNOG OPREDJELJENJA

SDP-ov Hajduković primio razglednicu gnjusnog sadržaja: ‘Jako si bolestan i u sotonskoj vlasti i svi kao ti’

17.07.2021., Zagreb - Iblerov trg. Sredisnjica SDP-a. Dolazak clanova na sjednicu Predsjednistva SDP-a. Domagoj Hajdukovic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

‘Da ste vi zdravi i normalni civilizacije ne bi bilo već jako, jako davno’, pisalo je između ostalog na razglednici

Saborski zastupnik Domagoj Hajduković, inače prvi otvoreno gay političar u Hrvatskoj, podijelio je na društvenim mrežama razglednicu uvredljivog sadržaja koju je dobio.

”Zraka sunca na ovaj kišni dan: moj fan mail od jutros. Samo ljubav (kao ‘što mi se vidi na faci’),  napisao je Hajduković ispod fotografije razglednice.

Sadržaj prenosimo u cijelosti.

”Jako si bolestan i u sotonskoj vlasti i svi kao ti. Trebate se liječiti. Trebate na detektor laži, što vas je odvelo u propast. Toliko ste ljigavi da se to vidi i na faci. Ostavite se zla, ako se mislite spasiti za vječnost. Da ste vi zdravi i normalni civilizacije ne bi bilo već jako, jako davno. Grozno je biti govnar”, stoji u razglednici poslanoj političaru, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari