VELIKA ČAST

Senna M dobio Emmy za postignuća u znanosti. Ranije o novom poslu govorio za Direkt

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Kamere kupuje NASA, a sudjelovale su i u seriji Igra prijestolja. Opremu mu jednom čak razbio Chuck Norris

Nagradu Emmy za postignuća u inženjerstvu, znanosti i tehnologiji u suradnji sa Stypeom osvojio je Senad Galijašević, Senna M, nekadašnja zvijezda dance scene.

Glazbenu karijeru zamijenio je izradom kamera, a gostujući u RTL Direktu rekao je kako je njegov svijet danas u radioni.

Govorio nam je tada kako radi opremu, kamere koje kupuje NASA, a jedna kamera je bila i u seriji Igra prijestolja, a on kaže kako mu je to još uvijek nestvarno.

View this post on Instagram

A post shared by Senna Lighting Laboratory (@senna.lighting.laboratory)

“Krenuo sam iz nekog inata. Tu mora biti neka magija, tu mora postojati neka sugestivnost i moraš vjerovati u to i malo po malo je došlo do stvarno velikih projekata. Momentalno se snima sedam, osam holivudskih filmova, dva u Africi, u Njemačkoj gdje koriste moju rasvjetu”, rekao je tada.

Istaknuo je i kako je Chuck Norris razbio njegovu opremu: “Ja sam čak i dobio te panele nazad, snimao je u Ljubljani neku reklamu gdje je nogom i tako da su moji paneli dobili, ali razbili su se, ali su još uvijek radili”, prenosi Danas.hr.

Cijelu izjavu pogledajte ovdje:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari