ŠEŠELJ NE PRESTAJE S PROVOKACIJAMA: „Mojih 130 i Kolindinih 120 kila krevet ne može podnijeti’

Iako je Ministarstvo unutarnjih poslova Hrvatske donijelo odluku o zabrani Šešeljevog ulaska u zemlju, on ne odustaje od dolaska i komunikacije s Kolindom Grabar-Kitarović

Vojislav Šešelj je odmah nakon donesene oslobađajuće presude najavio da se sprema posjetiti Hrvatsku te da se najviše raduje susretu s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Iako je Ministarstvo unutarnjih poslova Hrvatske donijelo odluku o zabrani Šešeljevog ulaska u zemlju sljedećih 20 godina, on svejedno ne odustaje te tvrdi da će 21. travnja biti u Zagrebu.

“Odlučio sam ići. Lako bih ja podnio ovu zabranu da nije moje drage Kolindice. Jer kako će mi ona izgledati poslije 20 godina. Tražit ću u ponedeljak putovnicu”, rekao je Šešelj.

“Ja se više bavim kadrovskom politikom u Hrvatskoj nego u Srbiji, jedino Kolindu neću dirati. Sviđa mi se sve na njoj. Izjavio sam nedavno – kad dođem u Zagreb, poručio sam joj da izbaci krevet iz odaje u kojoj ćemo biti i da madrace stavi na pod jer mojih 130 i njenih 120 kila zajedno nijedan krevet ne može podnijeti”, rekao je Šešelj za Press TV.

Vijesti.hr

Foto: YouTube Screenshot

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari