BABINA GREDA

Sin i majka popili svu rakiju, pa nastao potpuni kaos! Intervenirala i policija

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Sin je tijekom policijske intervencije napuhao čak 2,49 promila

Josip (33) i majka (57) družili su se u lipnju obiteljskoj kući u Babinoj Gredi uz domaću rakiju, a  te su noći prilično popili. Negdje oko 23 sata rakije je nestalo.

A kaos je nastao kad je nestalo rakije. Prema nepravomoćnoj presudi, majka se u jednom času obratila sinu: ‘Ajmo spavat, gotovo, više nema rakije’. No, Josip to nije želio prihvatiti jer ga je taman krenulo. Odmah nakon tih riječi verbalno je napao svoju majku ne štedeći riječi, piše Danica.hr

“Lažeš, kurvo! J… ti mater”, urlao je na nesretnu majku te fizički nasrnuo na nju.Prišao joj je i lupio joj šamar po licu, a majka je u strahu pobjegla iz kuće. Susjedi su čuli viku i galamu te su o svemu obavijestili policiju, prenose Vijesti.hr

Sin je tijekom policijske intervencije napuhao čak 2,49 promila. Mama je puhnula ‘skromnijih’ 1,80 promila alkohola, potvrdila je policija.  Josip je ovih dana proglašen krivim i osuđen na novčanu kaznu od 1500 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari