NA SPLITSKOJ PJACI

Sjeli suprug, trudna žena i djevojčica u restoran. A konobarica ih izbacila!

Ilustracija - splitska Pjaca. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

‘Konobarica kaže da možemo ostati samo ako ćemo jesti. Ja je zamolim da ostanemo samo kratko i popijemo piće jer je *** trudna i ne može više šetati. Ona ode do voditelja i vrati se i kaže ‘NE MOŽE!’ Hvala vlasnicima i osoblju caffe i restorana na Pjaci’, poručio je Dalmatinac u objavi na Facebooku

Priča o neugodnom iskustvu koje su Splićanin, trudna žena i dvogodišnja curica doživjeli u Splitu, odjeknula je društvenim mrežama.

Kako piše Dalmacija Danas,  Splićanin se na Facebooku požalio na situaciju koju su doživjeli u centru grada u jednom caffe restoranu kada su samo htjeli nešto popiti, ali ne i naručiti jelo.

“Ono kad postaneš nepoželjan u svom gradu! Nakon dva mjeseca što nisam bio u centru Splita, odemo nas troje prošetati. Nakon nekog vremena na Pjaci odlučimo sjesti na piće u caffe i restoran. Sjednemo na stol na kojem je cjenik s pićem”, započeo je Splićanin u svojoj objavi.

Dodao je da je potom konobarica došla do njih i na engleskom ih pitala što će jesti, a oni su na hrvatskom odgovorili da će samo popiti piće.

“Konobarica kaže da možemo ostati samo ako ćemo jesti. Ja je zamolim da ostanemo samo kratko i popijemo piće jer je *** trudna i ne može više šetati. Ona ode do voditelja i vrati se i kaže ‘NE MOŽE!’ Hvala vlasnicima i osoblju caffe i restorana na Pjaci. Zapitajte se sami za sebe što ste i kakvi ste kad zbog par eura izbacite trudnicu i curicu od dvije godine”, zaključio je Dalmatinac, prenosi RTL Danas.hr.

POGLEDAJTE VIDEO: O kažnjavanju razuzdanih turista u Splitu govori i britanska vlada. Ispisane prve kazne, idu do 300 eura

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari