'POTPUNI RASPAD SUSTAVA'

Skandal u bolnici u Zadru? ‘Medicinske sestre se alkoholiziraju u smjeni. I objavljuju to na društvenim mrežama’

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

‘Identitet medicinskih sestara sam u ovoj objavi prikrio, a bolnici ćemo dostaviti potpune slike na daljnje postupanje’, dodao je Zubčić koji traži ostavke ravnatelja bolnice i glavne sestre

Predsjednik županijskog SDP-a Jure Zubčić objavio je fotografije za koje kaže da su “dokaz potpunog raspada sustava” i upozorio na novi skandal u Općoj bolnici Zadar.

“Medicinske sestre tijekom radnog vremena objavljuju na društvenim mrežama kako se alkoholiziraju na radnom mjestu”, napisao je Zubčić u priopćenju za javnost u kojem traži ostavku glavne sestre i ravnatelja te bolnice, piše Zadarski.hr.

Pita se što bi se dogodilo da je u tom trenutku nekome od pacijenata pozlilo. “Identitet medicinskih sestara sam u ovoj objavi prikrio, a bolnici ćemo dostaviti potpune slike na daljnje postupanje”, dodao je.

Na objavljenim fotografijama se vidi stol s nekoliko boca alkohola i drugih sokova. U kutevima izviruje više ruku koje drže pune čaše i nazdravljaju, a s druge strane stoji naljepnica “Opća bolnica Zadar” kojom će na društvenim mrežama inače označava trenutna lokacija.

Ističe da se o lošem stanju u toj bolnici govore i upozoravaju mnogi s pravom te da je ovo samo kap koja je prelila čašu. Smatra da je bolnica pod vodstvom aktualnog ravnatelja i glavne sestre postala igra prijestolja iz koje odlaze najbolji kadrovi zbog čega traži njihove ostavke.

Tvrdi da je bolnica u potpunosti devastirana, a da su građani sve više primorani odlaziti u privatne klinike i trošiti vlastiti novac budući da u OB Zadar ne mogu dobiti kvalitetnu i pravovremenu zdravstvenu skrb, prenosi RTL danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari