POZNATO I O KOME JE RIJEČ

SKANDAL! Uprava Dinama na dan nereda u Ateni jednog BBB-a spasila od uhićenja i ukrcala na svoj avion?! Zna se i o kome je riječ

Photo: Igor Soban/PIXSELL

U Grčku su putovala 64 člana Dinamove delegacije, a iz Atene ih se vratilo 65. Taj dodatni putnik bio je jedan od Bad Blue Boysa kojeg je vodstvo Dinama prošvercalo u hotel u kojem je boravila njihova delegacija, dalo mu Dinamovu odjeću, a onda su ga ukrcali na charter let i dovezli u Zagreb

Zanimljive informacije stižu oko BBB navijača privedenih u Grčkoj, ali i o onima koji su očito “srećom” zatvor izbjegli.

Naime, kako doznaje Nacional, vodstvo Dinama već je mjesec i pol u strahu da u javnost ne iscure informacije o tome kako je 8. kolovoza, kad se avion s kompletnom Dinamovom ekipom vraćao iz Atene, nakon što je utakmica s AEK-om otkazana zbog nereda u kojima je smrtno stradao jedan grčki navijač – da je u tom avionu bio i jedan putnik koji tamo nije trebao biti.

Riječ je o Dinu Kordiću, sinu Željka Kordića, zaposlenika i člana Skupštine Dinama.

On je nazvao Vlatku Peras u Atenu, a ona poslala Miljenka Sakomana i Brunu Markovića da ga pokupe. Željko Kordić sve je potvrdio policiji. U Dinamu strahuju od mogućih sankcija za Vlatku Peras i klub. Da im je Dino Kordić bio sumnjiv, grčka policija već bi tražila njegovo izručenje, jer je bio na popisu navijača koji su ušli u Grčku, piše Nacional.

U Grčku su putovala 64 člana Dinamove delegacije, a iz Atene ih se vratilo 65. Taj dodatni putnik bio je jedan od Bad Blue Boysa kojeg je vodstvo Dinama prošvercalo u hotel u kojem je boravila njihova delegacija, dalo mu Dinamovu odjeću, a onda su ga ukrcali na charter let i dovezli u Zagreb, prenosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari