NAKON 2 TJEDNA

Škoro prekinuo šutnju; ‘Sutra je novi dan, ulazim i ja u ring!’

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

‘Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Čestitam svim braniteljima, Hrvaticama i Hrvatima i svim hrvatskim žiteljima’, napisao je

Dva tjedna nakon što je podnio ostavku na mjesto šefa Domovinskog pokreta, Miroslav Škoro čestitao je preko Facebooka Dan pobjede i domovinske zahvalnosti poručivši da sutra i on ulazi u ring, piše Net.hr.

“Danas je četvrtak, 05. kolovoza 2021. godine – Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Čestitam svim braniteljima, Hrvaticama i Hrvatima i svim hrvatskim žiteljima. Čestitam i zahvaljujem na sreći da smo doživjeli ono što su snili i željeli naši predci.

Tome u čast, jutros sam sa suprugom otišao do križa na Mirogoju i zapalio svijeću. Na današnji dan sam godinama imao koncerte i vrtile su se neke moje pjesme koje govore o vremenu u kojima se stvarala naša samostalna Hrvatska i o herojima tog vremena. Šutio sam petnaest dana i gledao sa strane kako je u ringu samo jedan borac koji mi, bodren plaćenom publikom, opet pljuje u lice i vrijeđa dostojanstvo. Izdržao sam, kao i svaki put do sada, jer su mi uzor upravo ljudi koje danas slavimo. I njih su ti isti pljuvali, osuđivali, pribijali na stup srama i rugali im se, i nikom ništa. Istinu je moguće sakriti neko vrijeme, ali je ubiti ne može nitko. U ovih petnaest dana, moj sin Matija i ja smo napisali pjesmu”, napisao je Škoro i priložio tekst pjesme “Izdajnici i heroji”.

“Danas slavimo, a sutra… Sutra je novi dan, sutra i ja ulazim u ring”, poručio je na kraju Škoro.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari