OPORAVLJA SE U SVOM DOMU

Slavna virusologinja koja je suzbila velike boginje u Jugoslaviji nakon cjepiva završila na kisiku!

Foto: RTL

Ugledna srpska virusologinja dr. Ana Gligić koja je svjetsku slavu stekla suzbijanju epidemije velikih boginja 70-ih godina prošlog stoljeća u bivšoj Jugoslaviji dva dana nakon što je primila drugu dozu cjepiva zarazila se koronavirusom, trenutno je kod kuće gdje se oporavlja i kako je izjavila za srpske medije klanja se do poda svim liječnicima i medicinskim sestrama u znak zahvalnosti što je živa, piše Teleskop.

“Drugu dozu sam primila u četvrtak, a već u ponedjeljak osjetila sam prve simptome. Nisam imala visoku temperaturu, bila je oko 37, ali nisam mogla disati  Bilo je sasvim jasno da hitno moram u bolnicu”, rekla je Gligić koja je u bolnici bila 13 dana na kisiku.

Također je rekla da nije mogla izgovoriti ni tri rečenice, a da se ne umori, a o načinu na koji se zarazila, ima neke pretpostavke, ali kako kaže, želi se skroz opraviti  pa će tek onda javno pričati  o tome, prenose Vijesti.hr

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari