Slobodan dan roditeljima prvašića: Na prvi dan nastave, ne moraju na posao

Foto: Goran Stanzl

Na taj način omogućava roditeljima prvašića da na ovaj veliki dan budu uz svoje mališane, podijele s njima sve doživljaje i pruže im važnu podršku

Konzum i ove godine nastavlja tradiciju te svim zaposlenicima kojima dijete kreće u prvi razred osnovne škole osigurava slobodan radni dan u ponedjeljak 9. rujna, na prvi dan nastave nove školske godine.

Na taj način omogućava roditeljima prvašića da na ovaj veliki dan budu uz svoje mališane, podijele s njima sve doživljaje i pruže im važnu podršku.

„S kolegicama i kolegama koji su roditelji prvašića dijelimo ushićenje u iščekivanju njihovog velikog dana, a Konzum im pruža podršku omogućavajući im da taj dan provedu zajedno te ga ispune radosnim trenucima i stvore lijepe uspomene. Slobodan radni dan za roditelje prvašića Konzum je uveo prije četiri godine te je dosad taj dan u Konzumu iskoristilo 1.060 zaposlenika, dok će ga ove godine iskoristiti 298 zaposlenika čijih 303 djece kreće u prvi razred osnovne škole.“, izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.
Vijesti.hr
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari