“Nema Covida, nema Covida”, u prilogu je vikala jedna djevojka, nakon čega ju je novinarka upitala je li svjesna što govori.

Prilog talijanskog Rai Una koji snimljen u Hrvatskoj o tome kako se Talijani zabavljaju na našoj obali uživajući u noćnom životu i klubovima na Jadranu, izazvao je popriličan šok, jer mladi osim što ne poštujući preporučene epidemiološke mjere imaju izuzetno ‘ležeran’ stav prema koronavirusu.

U prilogu koji je napravila novinarka TG1 Felicita Pistilli vidljivo je kako su noćni klubovi puni posjetitelja, naravno treba naglasiti da je prilog snimljen prije odluke stožera koji je ograničio radno vrijeme noćnim klubova do ponoći.

No, izjave talijanskih mladih turista su više nego šokantne.

“Nema Covida, nema Covida”, u prilogu je vikala jedna djevojka, nakon čega ju je novinarka upitala je li svjesna što govori, na što je ova odgovorila da je vrlo svjesna svojih riječi.

Tvrde da njih korona neće ubiti

Druga Talijan imao je također sličan stav o svemu: ‘Sutra ću napraviti bris i ako budem pozitivan, neću biti zabrinut. Nas mlade koji imamo 20 godina koronavirus neće ubiti’.

U Italiji je jučer bilo 574 novozaraženih, a neki od njih su povratnici s godišnjeg odmora u Hrvatskoj, Grčkoj i na Malti.


Italija je u srijedu objavila da zahtijeva test na koronavirus za sve koji stižu iz četiri države Grčke, Malte, Španjolske i Hrvatske, a u potpunosti su zabranjeni dolasci iz Kolumbije.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari