Spasio djevojčicu neplivačicu koju je vjetar odnio na madracu prema otvorenom moru: “Svaka čast!”

ilustracija (Photo: Riječanin)

O nezgodi, ali i herojskom potezu vatrogasca, izvijestili su na Facebook grupi “Vatrogasci – oni su naši heroji”

Početkom tjedna, u moru kod Zadra, jedna je djevojčica doživjela ozbiljnu nezgodu koja, samo zahvaljujući prisebnosti jednog vatrogasca, nije završila tragično.

O tome, ali i herojskom potezu vatrogasca, izvijestili su na Facebook grupi “Vatrogasci – oni su naši heroji” gdje je podijeljen status jednog od vatrogasaca.

Danas se odvijala prava drama na plaži u Diklu (ispod Chicaga). Jedna curica je nepažnjom jedne sekunde svojih roditelja, a uz pomoć vjetra, otplutala od obale na madracu. Izgleda smiješno, ali nije… Velikom brzinom se udaljila toliko daleko da nije bilo šanse doplivati do nje. U tom trenu prisebnost i profesionalnost pokazao je Marino Vuković koji je brzom reakcijom veslajući došao do curice. Možda glupo reći, spasio  je, ali… Ali bolje ne razmišljati što bi bilo s curicom koja ne zna plivati, ima rukavice, plus veliki valovi… Marino, svaka čast“, napisao je jedan vatrogasac u objavi.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari