POTPUNA SLUČAJNOST

Srpska policija riješila misterij djevojke u bijelom i mladića sa snimki kamera u noći Matejeva nestanka

Screenshot

Radi se o velikoj slučajnosti da su se u hladnoj noći dvojica mladića toliko sličnog stasa i oblačenja trčeći mimoišla u razmaku od nekoliko sekundi

Srpska policija riješila je slučaj nepoznatog mladića koji je pojavio zajedno s djevojkom na jednoj snimci nadzornih kamera.

Danima se vjerovalo da je na snimci nestali Splićanin Matej Periš. Policija je utvrdila da se zapravo radi o dva različita mladića, doznao je neslužbeno Blic.rs.

Jedan je nestali Matej koji se pojavljuje na početku snimke u bijelim tenisicama, a drugi je mladić koji je također nosio samo crnu majcu sa kratkim rukavima, ali je imao crne tenisice.

Drugi mladić nema veze sa slučajem nestanka kao ni ženska osoba koja trči pokraj njega.

“Radi se o velikoj slučajnosti da su se u hladnoj noći dvojica mladića toliko sličnog stasa i oblačenja trčeći mimoišla u razmaku od nekoliko sekundi. O velikoj slučajnosti, ali ipak samo slučajnosti”, objasnio je izvor.

U ponedjeljak je objavljena snimka na kojoj mladić i djevojka trče u istom smjeru kao i nestali Splićanin. Dodatno, istražitelje je zbunilo i svjedočenje Matejevih prijatelja koji su kazali kako je Periš u noći nestanka nosio crne tenisice, što se kasnije ispostavilo netočnim.

‘Pronađeni neki tragovi’

Ronioci su danas, sedmi dan potrage, osim nizvodno vrše i pretragu stotinjak metara uzvodno od mjesta gdje je Periš posljednji put viđen, piše Blic. Darko Kovačević iz Mreže za opasnost Srbije rekao je da su detaljnom potragom “pronađeni neki tragovi” koji bi mogli odgovoriti na pitanje gdje je Matej ušao u Savu.

“U principu uvijek se tijelo traži nizvodno ako postoje informacije da je neka osoba na određenom području uopće ušla u vodu. Međutim, kako to sad nije potpuno potvrđeno, pronađeni su neki tragovi, pa postoji osnovana sumnja da je ipak mjesto ulaska bilo mnogo više uzvodno, onda se krenulo odatle. To su neki osobni predmeti koji su pronađeni. Sada se istražuje svaka mogućnost, zaista svima je stalo da se ta mlada osoba nađe. Mi se svi i dalje nadamo da ćemo ga naći u nekim mnogo sretnijim okolnostima”, ispričao je Kovačević, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari