BIJESAN ISTUP

Srpski glumac bijesan napustio Hrvatsku, kažnjen zbog psa pa spominjao ustaše, Bleiburg i Loru: ‘Primitivna kopiladi!’

Photo: Antonio Ahel/PIXSELL

Nakon što je policija stigla na plažu utvrdili su da se pas nalazi bez nadzora, a kada ih je Trifunović počeo vrijeđati priveli su ga u policijsku postaju

Srpski glumac Sergej Trifunović (51) napustio je Hrvatsku nakon što je dobio kaznu zbog držanja psa bez nadzora i vrijeđanja policajca na plaži Kaštelet, a kasnije i na splitskim ulicama, piše Net.hr.

‘Hvala na maltretiranju…’

Bijesni glumac uputio je poruku policiji na društvenoj mreži.

“Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prijelazu Bajakovo na ljubaznosti i zaista divnom postupanju. Kolegama iz Splita na tri uhićenja u 30 sati, psihičkom i fizičkom maltretiranju te iznuđivanju preko tisuću i pol eura”, započeo je Trifunović.

“Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi, lijepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovim putem poserem po člancima 5,17 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi. Znam da vam je žao što niste stigli da mi otvorite Loru u pol noći i pokažete strujomjer”, napisao je.

‘Obvezno raspišite tjeralice…’

“Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu tjeralicu. Ako Plenković i Vučić potpisu ugovor o ekstradiciji, naručite moje dupe poštom. Dotad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Bleiburgu. Bit ćemo na identičnim stranama kao onomad. I obavezno raspišite tjeralice za svima koji ovo lajkaju”, zaključio je.

Podsjetimo, Trifunović se nedavno na splitskoj gradskoj plaži Kaštelet kupao zajedno sa svojim njemačkim ovčarom. To je smetalo kupačima koji su se tamo zatekli pa je netko od njih pozvao policiju. Nakon što je policija stigla na plažu utvrdili su da se pas nalazi bez nadzora, a kada ih je Trifunović počeo vrijeđati priveli su ga u policijsku postaju. Uz prijavu za narušavanje javnog reda i mira, odveden je na sud gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 500 eura.

Nedugo nakon toga, policija i komunalno redarstvo brzo su ga zatekli kako njegov pas slobodno šeta Bosanskom ulicom, smještenom u samom centru grada, bez povodca i brnjice, što znači da nije bio pod nikakvim nadzorom. Ponovno je suočen s kaznom na Općinskom prekršajnom sudu u Splitu, ovaj put u iznosu od 200 eura, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari